Ungdataundersøkelsen 2021

Ungdataundersøkelsen 2021 gjennomføres i perioden 08.-26.03.21.

Formål med Ungdataundersøkelsen:

- Gi ungdommer som går på videregående skole mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø.

- Skaffe ny kunnskap om ungdoms oppvekstsvilkår til bruk i kommunens og fylkets arbeid med denne aldersgruppen.

- Gi mulighet for sammenligning med andre fylker/ kommuner og nasjonale tall, og bidra til forskning.

Det er frivillig å delta i undersøkelsen.

Du finner mer informasjon her (PDF, 151 kB)

79 LEDIGE LÆREPLASSAR I VIKEN FYLKESKOMMUNE

Det er ledige læreplassar innan m.a. barne- og ungdomsarbeiderfaget, helsearbeiderfaget og IKT-servicefaget.

Viderefører toppidrett og yrkesfag på Ål vidaregåande skole

– Vi vil videreføre satsingen på å gi elever mulighet til å kombinere yrkesfag og toppidrett på Ål vidaregåande skole, sier Siv Henriette Jacobsen (Ap), fylkesråd for utdanning og kompetanse i Viken fylkeskommune.

BYGGEPROSJEKT/ELEVARBEID SKULEÅRET 2021/22

Ål vgs treng større byggeoppdrag til vg2-klasse for skuleåret 2021-22.  Vi tek også på oss mindre byggeoppdrag for vg1-elevane våre.

EKSAMEN VÅR -21

Regjeringen avlyser skriftlig eksamen, men gjennomfører muntlig eksamen for avgangselevene.

13 skoler valgt ut til gratis skolematprosjekt

Ål videregående skole er én av skolene som er med i et nytt prøveprosjekt med gratis skolemat i Viken.

SØKE SKOLEPLASS OG LÆREPLASS

Her finn du den viktigaste informasjonen du treng for å søke om plass i vidaregående opplæring og inntak. Les meir her: Søke skoleplass og læreplass - Viken fylkeskommune

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

PÅ TIDE Å SØKE VIDAREGÅANDE OPPLÆRING

Har du planar om å ta vidaregående utdanning i skoleåret 2021-2022, bør du starte søkeprosessen no. Du finn meir informasjon her

Skulehelsetenesta har tid til deg!

Mange elevar kjenner på usikkerheit og vanskelege tankar, særleg no når corona-pandemien begrensar oss så sterkt i kvardagen. Me i Skulehelsetenesta har tid til deg! Kom innom kontoret, kontakt oss på telefon eller snapchat (Ungdomslosen Hallingdal). Ranveig: 99287853 Margunn: 40210847 Norunn: 47637650

Kantine

Pga COVID-19 blir det berre salg av mat og drikke i kantina.  Det er ikkje lov å sitte ned/opphalde seg i kantineområdet. Hugs avstand!